Krav og regler for deltagelse

 1. Betingelser for deltagelse:
  1. Alle deltagere modtager en invitation til næste arrangement pr mail efter online-tilmelding via hjemmesiden www.kampenomals.dk.
  2. Historiecenter Dybbøl Banke forbeholder sig ret til at forlænge eller nægte fremtidige invitationer på grundlag af en vurdering af aktørens optræden i forhold til følgende:
   • Autenticitet af deltagernes varer og / eller demonstration
   • Interaktion med besøgende og andre deltagere
   • Antallet af deltagere i forhold til antal tilmeldte
   • Arrangørernes regler eller retningslinjer
 2. Militære enheder skal følge Historiecenter Dybbøl Bankes regler og bestemmelser samt de sikkerhedskrav, der generelt er for historiske reenactments. Overtrædelse af sikkerhedsregler kan medføre straf jf. dansk lovgivning. Alle enheder bliver informeret omkring sikkerhedsreglerne forud for nattens arrangement.
 3. Alle deltagere skal registrere sig og kvittere for deres deltagelse snarrest muligt efter ankomsten.
 4. Alle deltagere er forpligtet til at overholde de regler, som Sønderborg Kommune har udstukket, idet det er deres terræn, vi bruger.
 5. Interesserede militære enheder, marketendere og håndværkere, der ikke tidligere har deltaget i denne begivenhed skal skrive en kort beskrivelse af enheden ved onlinetilmeldingen med oplysninger til brug for arrangøren.
 6. Særligt for Marketendere og Nonkombattanter:
  1. Kun deltagere, der er registreret som marketendere og kunsthåndværkere, må sælge tidstypiske varer. Vi opfordrer enhver, der sælger tidstypiske varer til også at give en passende forklaring eller demonstration af den pågældende vare.
  2. Deltagere, der er registreret som håndværkere, og som har et tidstypisk håndværk eller færdighed, skal demonstrere disse for publikum enten ved hjælp af værktøjer, metoder eller udstyr.
  3. Alle elementer skal være egnet til at belyse midten af det nittende århundrede (1850-1864).

For alle:
Pris: arrangementet er gratis, hvis du deltager som re-enactor eller håndværker. (Alle måltider inkluderet fra fredag aften til søndag eftermiddag). Familiemedlemmer (i moderne påklædning) kan også deltage, men er nødt til at slå lejr uden for det historiske område i egen campingvogn.